All for Joomla All for Webmasters

Wie zijn wij

Sintertainment is een hechte groep jonge mensen die fanatiek bezig zijn met het leukste kinderfeest van het jaar. In de inmiddels 22 jaar dat we actief zijn is er veel veranderd en geïnvesteerd om het mooiste openluchtsprookje van Nederland zo levendig mogelijk te houden. Zeer fraaie fluwelen maatkostuums en professionele haarwerken zorgen samen met de grime voor het juiste plaatje. Hiervoor werken we samen met dé topleveranciers op dit vakgebied.

Bijna alle medewerkers werken óf beroepsmatig óf in hun vrije tijd met kinderen en weten wat er leeft rond november en december. Ook wordt er regelmatig  ingesprongen op hetgeen er op TV te zien is, iets wat de illusie alleen nog maar vergroot.

Het Sinterklaasfeest is een kinderfeest, en daarom nemen wij dan ook géén opdrachten voor alleen volwassen publiek aan. Hoewel de volwassenen natuurlijk nooit overgeslagen worden gaat in eerste instantie alle aandacht naar de kinderen. De boemanfunctie van Sinterklaas en zijn Pieten is geheel verbannen want bij een kinderfeest horen alleen maar lachende gezichten. En wat is er mooier dan een kind zien stralen?

Sintertainment is een gezonde non-profit organisatie. Geen van de medewerkers ontvangt een vergoeding voor zijn of haar diensten. De inkomsten worden elk jaar weer gebruikt voor het onderhoud van de kostuums, accessoires en het uitbreiden van de garderobe of het ondersteunen van kindgerelateerde goede doelen.